Valentino Valentina Blush Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€63,49)
bol.com (€66,95)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:59 pm
Artikelnummer: 115773d9eede Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Valentino Valentina Blush Eau de Parfum is een verfijnde geur voor dames die geschikt is voor de lente- en herfstseizoenen. Deze rijke, bloemige en fruitige gourmand-geur heeft een verleidelijke mix van topnoten zoals roze peper en zure kers, hartnoten van oranjebloesem, en een basis van praliné-vulling en vanille. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen en het is heerlijk om over het hele lichaam aangebracht te worden.

Valentino Valentina Blush Eau de Parfum heeft een zachte, bloemige geur met een licht zoete ondertoon die perfect bij dames past. Deze verfijnde geur opent met topnoten van roze peper en zure kers, gevolgd door hartnoten van oranjebloesem, die samen een verleidelijke geur creëren. De basis is een mix van praliné-vulling en vanille, die de geur afronden. De geur blijft de hele dag hangen.

Valentino Valentina Blush Eau de Parfum is geschikt voor zowel dagelijks als avondgebruik en is perfect als geschenk voor vrouwen. Deze verfijnde geur is licht en subtiel, wat betekent dat je niet te veel hoeft te gebruiken om de hele dag te genieten van de geur. U kunt het aanbrengen op plekken zoals achter de oren, op de polsen en achter de knieën, zodat de geur de hele dag meegaat.