Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€35,79)
bol.com (€35,79)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:43 pm
Artikelnummer: 3f93ee11bfb2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

De Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. De geurtype is oriëntaals bloemig en heeft topnoten van Groene amandel, Magnolia en Mandarijn. Het hart van de parfum bestaat uit Heliotroop (Vanillebloem), Roos en Tuberoos (Nachthyacint). En de basis is gevormd door Kastanje, Patchouli, Sandelhout en Slagroom. Het is een perfecte geur voor de herfst en winter. Dit parfum is heerlijk om aan te brengen op de polsen, de hals en achter de oren.

De parfum begint met een verleidelijke mix van Groene amandel, Magnolia en Mandarijn. Deze topnoten zijn warm en fris tegelijkertijd. Ze gaan vervolgens over naar het hart van de parfum, waar je wordt verwend met Heliotroop (Vanillebloem), Roos en Tuberoos (Nachthyacint). Deze noten zijn zoet en romantisch. Als laatste finisht de parfum met een mix van Kastanje, Patchouli, Sandelhout en Slagroom. Deze basisnoten zijn diep en sensueel.

De Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum is een heerlijke geur die een vrouwelijke, romantische aura geeft. Het is een perfecte geur voor de herfst en winter en een uitstekend geschenk voor dames. Breng de parfum aan op de polsen, de hals en achter de oren voor een langdurige geur die de hele dag blijft hangen.