Trussardi Riflesso Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: b74cb91a80ae Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Trussardi Riflesso Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. De geur is oriëntaals houtachtig en heeft een combinatie van topnoten van bergamot, groene appel en roze grapefruit. De hartnoten bestaan uit geranium, lavendel en viooltjesbladeren. De basisnoten bestaan uit leer, tonka-boon en vetiver. Trussardi Riflesso Eau de Toilette is een perfecte verrassing voor mannen en is geschikt voor lente- en herfstseizoenen.

Het aanbrengen van Trussardi Riflesso Eau de Toilette is heel eenvoudig. Begin met het aanbrengen van de geur op de polsen, achter de oren en op de hals. Breng de geur ook aan op de onderarmen, de binnenkant van de ellebogen en de achterkant van de knieën. Deze plaatsen zijn warm en zullen de geur helpen om langer te blijven.

Trussardi Riflesso Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor mannen. Het is een luxe geur die mannen kunnen dragen voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Het is een geur die alle seizoenen kan dragen, en het heeft een uitstekende kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor een man, dan is Trussardi Riflesso Eau de Toilette een geweldige optie om te overwegen.