Trussardi Donna Goccia a Goccia Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: a176e3a1c446 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Trussardi Donna Goccia a Goccia Eau de Parfum is een perfect geschenk voor vrouwen die van een luxueuze geur houden. Deze luxueuze damesgeur is ontworpen door Trussardi, een bekende Italiaanse mode- en lifestylemerk. Het combineert orientaalse bloemige noten met frisse citrusvruchten en een vleugje romige vanille. De frisse topnoten zijn citroen, citrusvruchten, waterfruit en Yuzu, wat een Japanse citroen is. De hartnoten bestaan uit jasmijnthee, oranjebloesem en waterlelie. Als eindnoot vind je ceder, patchouli, sandelhout en vanille. De geur is perfect voor de lente- en zomermaanden en is krachtig genoeg om de hele dag door te genieten.

De geur is gemakkelijk aan te brengen op je polsen en achter je oren. Het is ook een goed idee om het op je hals of binnenkant van de elleboog te spuiten. Breng het niet te dicht bij de neus aan, zodat je je niet te veel verliest in de geur. Je kunt ook een klein beetje op je kleding spuiten voor een subtielere geur. Vergeet ook niet om het op je haar aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je haar de hele dag door een heerlijke geur verspreidt!

Trussardi Donna Goccia a Goccia Eau de Parfum is een schitterend geschenk voor de speciale vrouw in je leven. De geur is zo ontworpen dat hij haar een gevoel van luxe en comfort geeft. De geur is zo samengesteld dat het jouw dame de hele dag aan je doet denken. Het is ook een perfect cadeau voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, Valentijnsdag of een andere belangrijke gebeurtenis. Als je haar een luxe geschenk wilt geven, dan is Trussardi Donna Goccia a Goccia Eau de Parfum zeker een uitstekende keuze.