Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 50 ml

Artikelnummer: 3e9a5f942b18 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 is een herenparfum dat perfect is voor elk seizoen. De topnoten van lavendel en lavendel extract geven de geur een frisse, licht bloemige geur. Hartnoten zoals basilicum, eikenmos, geranium, munt en rozemarijn voegen kruidige en kruidige tonen toe die het parfum een diepgang geven. Basisnoten zoals amber en patchouli geven het parfum een warme, muskusachtige geur. Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 is een uitstekend geschenk voor heren.

Het parfum is zacht en aangenaam en het is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren en in de hals. Het parfum is ook makkelijk te combineren met andere geuren, waardoor het een leuke toevoeging is aan een collectie parfums. Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 is het perfecte cadeau voor een man die stijlvol en modern wil parfumeren.

Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 is een parfum dat perfect is voor iedereen die op zoek is naar een luxe, moderne geur met een klassieke twist. De geur is zacht en aangenaam en het is een uitstekend geschenk voor mannen die van stijlvolle, klassieke geuren houden. Het is een geur waar je nooit genoeg van kan krijgen. Tom Ford Beau de Jour Eau de Parfum 2020 is een must-have voor iedereen die van luxe, moderne geuren houdt.