Tabac Original Craftsman Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 1d79b86c1b25 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Tabac Original Craftsman Eau de Toilette is een heerlijk houtachtig kruidige geur die ervoor zorgt dat je er de hele dag verzorgd uitziet. Het is een perfect cadeau voor heren voor elke gelegenheid. De topnoten van de geur bestaan uit bergamot, grapefruit en zwarte peper, terwijl de hartnoten bestaan uit geranium, lavendel en tonkaboon. De basisnoten bestaan uit leer, patchouli en vetiver. Deze geur zorgt ervoor dat je er de hele dag fris uitziet, dus het is de perfecte geur om te dragen als je een dagje op kantoor hebt, maar ook als je een avondje uit gaat.

Het parfum moet aangebracht worden op de warme plekken op het lichaam, zoals de polsen, de hals en achter de oren. Door de geur op deze plekken aan te brengen, zal de geur de hele dag intens blijven. Wanneer je de geur aanbrengt, is het belangrijk om de fles te schudden voordat je het parfum op je huid aanbrengt. Je moet ook oppassen dat je niet te veel aanbrengt, omdat dit alleen maar storend zal zijn voor de mensen om je heen.

Tabac Original Craftsman Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor heren. Het is een heerlijk houtachtig kruidige geur die ervoor zorgt dat je er de hele dag verzorgd uitziet. Door de geur op de juiste plekken aan te brengen, zal de geur de hele dag intens blijven. Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor een man, dan is Tabac Original Craftsman Eau de Toilette een perfecte optie.