Sisley Eau Du Soir Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c4b10f0ad39f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , , , , , , , , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Sisley Eau Du Soir Eau de Parfum is een van de meest klassieke, fijne parfums die er zijn. Het is een perfecte keuze voor alle seizoenen; de geur is licht, fris en blijft de hele dag hangen. De geur is elegante, bloemig en vrouwelijk, maar heeft ook een subtiele kruidigheid.

Het is een geur die voor elke leeftijd geschikt is, maar is vooral populair bij de oudere vrouw.

De levensduur van Sisley Eau Du Soir is uitstekend. De geur blijft de hele dag hangen, zelfs na het douchen of zwemmen. Het is een perfecte geur oms avonds te dragen, of wanneer je naar een formeel gelegenheid gaat. De geur is stijlvol en zal de juiste indruk maken, zonder te overheersend te zijn.

Sisley Eau Du Soir is een geur die vergelijkbaar is met vele andere parfums, zoals Chanel Coco Mademoiselle of Yves Saint Laurent Black Opium. Het is een parfum dat iets meer kracht heeft dan deze andere parfums, maar ook een subtieler aroma heeft.

In het algemeen is Sisley Eau Du Soir een van de beste parfums die er zijn. Het is een prachtige geur, die je er stijlvol uit laat zien, zonder te overheersend te zijn. Het is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een klassieke, stijlvolle geur.