Sisley Eau De Sisley 3 Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€61,59)
lyko.com (€83,90)
bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:05 pm
Artikelnummer: a630a6e90c7f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Sisley Eau De Sisley 3 Eau de Toilette is een frisse zomergeur die perfect is voor elke vrouw die op zoek is naar een verfrissende geur. De geur is fris en citrusachtig met topnoten van Amalfi citroen, Bergamot, Grapefruit en Mandarijn. Het hart bestaat uit Gember en Schijnhulst (Osmanthus) terwijl de basisnoten Benzoine, Muskus, Patchouli, Vanille en Vetiver bevat. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen die van frisse, fruitige geuren houden. De geur wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik, op de polsen, achter de oren en aan de zijkanten van de nek.

Deze geur is perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een verfrissende geur. De topnoten zijn fris en citrusachtig, waardoor het een perfecte geur is voor het warme zomerweer. De hartnoten zijn Gember en Schijnhulst (Osmanthus), die samen een zachte, bloemige geur creëren. De basisnoten van Benzoine, Muskus, Patchouli, Vanille en Vetiver geven de geur een lange, aangename houdbaarheid.

Sisley Eau De Sisley 3 Eau de Toilette is een perfecte geur voor elke vrouw die van frisse, citrusachtige geuren houdt. Het is een licht parfum dat perfect is voor warme zomerdagen. De geur heeft ook een lange houdbaarheid, waardoor het de perfecte geur is voor dagelijks gebruik. Het is ook een geweldig cadeau voor vrouwen die van frisse geuren houden. Breng het parfum aan op de polsen, achter de oren en aan de zijkanten van de nek om het perfecte aroma te creëren.