Serge Lutens Le Participe Passé Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 904ad9ddd326 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Serge Lutens Le Participe Passé Eau de Parfum is een unisex parfum die perfect is voor de herfst- en winterseizoenen. Het is een ambergeur met een combinatie van Artemisia dracunculus, Bergamot, fruitige noten, peper, Egyptische balsem, harsen, karamel, komijn, leer en patchouli. Het is een uitstekend geschenk voor een man of vrouw. Het parfum kan op de polsen, achter de oren, in de nek of op de kleding worden aangebracht om een ​​warme, bloemige geur te creëren.

Serge Lutens Le Participe Passé Eau de Parfum is een geur die romantiek, sensualiteit en luxe uitstraalt. Het is een verleidelijke geur die de perfecte balans vindt tussen zoet en kruidig. Het is een geur die zowel vrouwen als mannen zal aanspreken. De fruitige noten, zoals bergamot en mandarijn, geven de geur een frisse natuurlijke twist terwijl de kruidige noten, zoals peper en komijn, zorgen voor een warmere, diepere geur.

Serge Lutens Le Participe Passé Eau de Parfum is een parfum dat een statement maakt. Het is een geur die luxe en verfijning uitstraalt. Het is een geur die omarmd wordt door mensen die van kunst en mode houden. Het is een geur die mensen verleidt, verrast en intrigeert. Het is een geur die kan worden gedragen voor elke gelegenheid, van een formele gelegenheid tot een avondje uit. Dit is een parfum dat zeker indruk zal maken!