Serge Lutens La Dompteuse Encagée Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c06e0e990904 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Serge Lutens La Dompteuse Encagée Eau de Parfum is een unisex geur die ideaal is voor elk seizoen. De topnoten van de geur bestaan uit frangipanibloem, wat een verfijnde, zoete geur afgeeft. De hartnoten bestaan uit amandel, wat een verwarmende, kruidige geur afgeeft. De basisnoten bestaan uit ylang-ylang wat een bloemig, poederachtige geur afgeeft. De geur is daarom perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Serge Lutens La Dompteuse Encagée Eau de Parfum is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Het is een perfecte manier om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. De geur is zo verfijnd dat het een luxe cadeau is dat zeker zal worden gewaardeerd. Het parfum kan op de polsen, achter de oren, achter de knieën en op de hals worden aangebracht, wat het een perfecte gelegenheid maakt om je speciale iemand te verwennen.

Serge Lutens La Dompteuse Encagée Eau de Parfum is een fantastisch parfum dat kwaliteit en luxe uitstraalt. Het is een verfijnde geur die zeker zal opvallen. De geur is ideaal voor elk seizoen en is geschikt voor beide geslachten. Het is een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden en een leuke manier om iemand te verrassen. Het parfum kan op verschillende plaatsen worden aangebracht, waardoor het een perfecte manier is om je speciale iemand te verwennen.