Salvatore Ferragamo Uomo Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: e2a904e1fd8d Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Salvatore Ferragamo Uomo is een uitstekend cadeau voor heren. Deze eau de toilette heeft een heerlijke houtachtige geur en is perfect voor de herfst en winter. De topnoten bevatten bergamot, kardemom en zwarte peper. De hartnoten bestaan uit ambroxan, oranjebloesem en snoepnoten. Tot slot hebben we de basisnoten van kasjmier hout, sandelhout en tonkaboon. Deze geur is heerlijk, maar moet met mate worden gebruikt. Parfum kan het beste aangebracht worden op de pols, de binnenkant van de elleboog en achter de oren.

Parfum opleggen is niet moeilijk, maar het is belangrijk om de juiste techniek te gebruiken. Eerst moet je je handen wassen en drogen. Vervolgens kun je de fles parfum op een afstand van 5 tot 7 centimeter van je huid houden. De parfum moet gelijkmatig worden verneveld, zodat je geen plakkerige laag overhoudt. Houd er rekening mee dat parfum een verdampingsproces is en dat het met de tijd zal veranderen. Daarom is het verstandig om de parfum regelmatig aan te brengen.

De Salvatore Ferragamo Uomo eau de toilette is ideaal voor mannen. De geur is fris, maar zeker ook mannelijk. Het is een prachtig cadeau voor heren met een houtachtige geur die perfect past bij de herfst en winter. Parfum is een persoonlijke keuze, maar dit parfum heeft al vele bewonderaars gevonden. Het is goed om de juiste technieken te gebruiken bij het aanbrengen van parfum, zodat het optimaal kan genieten van de geur.