Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ec4ce35902ed Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum is een vrouwelijk parfum dat het best geschikt is voor het lente- en herfstseizoen. Het heeft een chypre bloemige geur die bestaat uit topnoten van grapefruit en peer, hartnoten van amandel en schijnhulst (osmanthus) en basisnoten van leer en patchouli. Het is het perfecte cadeau voor een vrouw en geeft een gevoel van luxe en elegantie.

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van een vrouw te accentueren. Het is een elegante geur die perfect is voor alle dagelijkse activiteiten. Het is een goede aanvulling op elke garderobe, of het nu gaat om een dagje winkelen of een avondje uit. De heldere, frisse geur geeft een gevoel van zelfvertrouwen en kracht.

Het parfum wordt aangebracht op de polsen, de binnenkant van de ellebogen en de nek. Het is aan te raden om kleine hoeveelheden te gebruiken, zodat de geur subtiel blijft. Het is ook belangrijk om het parfum op een droge huid aan te brengen, omdat vocht de geur kan veranderen. Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum is een luxueus, prachtig parfum en een uitstekend cadeau voor een speciale vrouw.