Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€35,89)
bol.com (€42,31)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:13 pm
Artikelnummer: 7c3e058f6e7b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum is een frisse bloemige geur voor dames die uitstekend geschikt is voor de lente. De topnoten van de parfum zijn rode bes en roze peper. In het hart komen jasmijn, pioenroos en roos naar voren. De basis wordt gevormd door muskus, panna cotta en patchouli. De geur is heerlijk fris, bloemig en fruitig tegelijk. Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum is een uitstekend cadeau voor een speciaal iemand. De geur is geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt de parfum het beste aanbrengen op de polsen, achter de oren en achter de knieën.

Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum is een van de meest populaire parfums van Salvatore Ferragamo. Het is een opvallende geur die perfect is voor de dames die op zoek zijn naar iets fris, bloemig en fruitig. De parfum is makkelijk te combineren met andere geuren en kan gedragen worden in alle seizoenen. Het is een geur die je zelf kunt dragen of als cadeau geven. De geur is licht en verfijnd, waardoor het een echte klassieker is die nooit uit de mode raakt.

Salvatore Ferragamo Signorina Eau de Parfum is een zeer populair parfum voor dames. Het is een bloemig fruitige geur die je kunt dragen in alle seizoenen. De topnoten van rode bes en roze peper zorgen voor een frisheid, terwijl het hart van jasmijn, pioenroos en roos een bloemigheid toevoegt. De basis van muskus, panna cotta en patchouli maakt de geur romig en verfijnd. De geur is perfect om zelf te dragen of als cadeau te geven.