Salvatore Ferragamo Giungle di Seta Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 375f6c97a761 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Op zoek naar een uitstekend cadeau voor zowel mannen als vrouwen? Overweeg dan zeker Salvatore Ferragamo Giungle di Seta Eau de Parfum. Dit parfum is unisex en is een perfect geschenk voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of als cadeau voor jezelf. Het is een elegante en verfijnde geur die geschikt is voor alle seizoenen van het jaar.

Salvatore Ferragamo Giungle di Seta Eau de Parfum is een bloemig groene geur die perfect past bij de lente en de zomer. De topnoot van erwt zorgt voor een frisse en groene opening. Het hart van pioenroos zorgt voor een bloemige touch en geeft het parfum een vrouwelijke uitstraling. De basisnoot van muskus geeft het parfum een zachte en subtiele afwerking. Het resultaat is een heerlijke geur die de hele dag blijft hangen en zorgt voor een frisse en energieke uitstraling.

Waar breng je Salvatore Ferragamo Giungle di Seta Eau de Parfum aan? Parfum kan het beste worden aangebracht op de pulserende punten van het lichaam, zoals de polsen, de hals en achter de oren. Door het parfum op deze punten aan te brengen, kan de geur zich het beste ontwikkelen en blijft het langer hangen. Het is belangrijk om het parfum niet direct op de kleding aan te brengen, omdat het vlekken kan veroorzaken. Als je van plan bent om het parfum op de kleding te spuiten, zorg er dan voor dat je dit op een kleine afstand doet en laat het even drogen voordat je de kleding aantrekt.