Rochas Eau De Rochas Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 9230b72d9437 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Rochas Eau De Rochas Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijke geur met een citrusvleugje voor mannen die het seizoen lente en zomer willen omarmen. De geur is samengesteld uit een aantal verschillende topnoten, hartnoten en basisnoten. De topnoten bestaan uit aldehyden, basilicum, bergamot, citroen, citroenverbena, limoen, en mandarijn. De hartnoten bestaan uit anjer, artemisia dracunculus, den, fresia, jasmijn, koriander, lelietje-van-dalen, viooltje en wilde roos. De basisnoten bestaan uit amber, ceder, eikenmos, muskus en vetiver.

Rochas Eau De Rochas Pour Homme Eau de Toilette is heerlijk om te dragen tijdens de lente en zomer. Breng de geur aan op de polsen, de nek, de binnenkant van de ellebogen en achter de oren. De geur is verfrissend en houdt de hele dag door. Probeer ook een klein beetje van de geur op je kleding te spuiten voor een subtiele, maar aanwezige geur.

Als je op zoek bent naar een heerlijke geur die je helemaal in de lente en zomer kan omarmen, dan moet je zeker Rochas Eau De Rochas Pour Homme Eau de Toilette proberen. De frisse citrusgeur is heerlijk en houdt de hele dag door. Koop de geur vandaag nog online en ervaar de verfrissende en opwekkende geur van Rochas Eau De Rochas Pour Homme Eau de Toilette.