Le Fou 21 Eau de Toilette – Dolce & Gabbana Review

Ik had eigenlijk geen verwachtingen van Le Fou 21 toen ik het kocht. Eerlijk gezegd was mijn beslissing gebaseerd op de naam Dolce & Gabbana. Ik had niet gekeken naar de specifieke noten waaruit deze geur bestond en ik had ook niet gekeken onder welke geurcategorie het zou vallen, dus ik ging er min of meer blind voor.

Toen ik voor het eerst Le Fou 21 uit de tester spoot, werd ik meteen getroffen door de warmte en kruidigheid ervan. Het deed me op dat moment denken aan YSL’s prachtige Opium for Men, met zijn oriëntaalse kruiden en zachte aroma dat een vleugje vanille bevat.

Maar Le Fou is echt een unieke geur, vooral wanneer het zich eenmaal heeft ontwikkeld. Het is een geweldige mix van kruiden, bloemen en groen. De toevoeging van cognac geeft deze geur zijn warmte en ik denk dat het vooral prachtig zou werken tijdens de late herfst of winter.

Noten: Bergamot, Cognac, Viooltje, Koriander en Jeneverbes

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm om de stijgende kosten van de website draagbaar te houden.

In de aanbieding bij

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Ik droeg het gisteren naar mijn werk om te zien hoe het zich gedurende de hele dag zou houden. En ik moet zeggen, Le Fou 21 stelde niet teleur. Het bleef aanwezig zonder ooit te vervagen gedurende de werkuren.

Deze geur heeft geen zware uitstraling. Het is eerder een lichte geur die subtiel in de lucht blijft zweven, zonder de zintuigen te overweldigen. Het is aanwezig en merkbaar, maar op een manier die bijna als omgevingsgeur aanvoelt, alsof het een natuurlijk onderdeel is van het dagelijks leven.

Algemene impressies van Le Fou 21

Van de vijf nieuwe testers die ik heb gekocht, zou ik Le Fou 21 op de tweede plaats zetten, net achter Gucci Guilty Black. Beide geuren zijn echter totaal verschillend, dus het zou niet eentonig zijn om ze allebei in je collectie te hebben. Guilty Black is gedurfder, terwijl Le Fou 21 ook sexy is, maar dan op een subtiele manier.

Ik vind dat Le Fou 21 een geweldige toevoeging is aan de geurlijn van D&G. Het is stijlvol, verfijnd en sensueel zonder arrogant over te komen. Het is een geur die naar mijn mening goed zou passen in verschillende omgevingen en geschikt is voor mannen die een neutralere keuze willen maken wat betreft hun geur.

Author

  • Bruno

    World traveler and lover of delightful scents. Claims to have tasted over 300 types of coffee and can immediately recognize the perfume you're wearing, even from a distance of 20 meters. Also has a quirky sense of humor and enjoys writing about his favorite scents.