Ralph Lauren Woman Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 2f50a335289f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ralph Lauren Woman Eau de Parfum is een damesparfum dat perfect is voor alle seizoenen. Het heeft een bloemige geur met peer, rabarber en zwarte bes als topnoten. De hartnoten zijn oranjebloesem, tuberoos (nachthyacint) en Turkse roos. De basisnoten zijn hazelnoot, hout noten en sandelhout. Ralph Lauren Woman Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is aan te bevelen om het parfum op de polsen, binnenkant van de ellebogen en achter de oren aan te brengen. De geur blijft hier langer hangen en verspreidt zich gemakkelijker.

Ralph Lauren Woman Eau de Parfum is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder een 100 ml fles. Het parfum is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, die een prachtige, intense geur creëren. De geur is subtiel en vrouwelijk, zonder te overheersen. Het is een licht, verfijnd parfum dat perfect is voor alle gelegenheden. Het is een aangename geur die een positief effect heeft op de geest en het welzijn. Het is een zeer goed cadeau dat zal worden gewaardeerd door iedereen die het ontvangt.

Ralph Lauren Woman Eau de Parfum is een klassieke geur die perfect is voor elke vrouw. Het parfum is een combinatie van mooie, bloemige geuren die perfect zijn voor de lente, herfst en winter. Het is een verfijnde, vrouwelijke geur die een gevoel van luxe en comfort geeft. Het parfum laat je stralen en geeft je een gevoel van zelfvertrouwen. Het is een parfum dat geschikt is voor elke leeftijd en stijl. Met het parfum aan je zijde zal je je vrouwelijk en zelfverzekerd voelen, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt.