Ralph Lauren Romance Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ec2839e162e9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Ralph Lauren Romance is het perfecte parfum voor vrouwen, die op zoek zijn naar een verfijnde en romantische geur. De geur heeft een frisse, bloemige en fruitige geur, waardoor het ideaal is voor de lente. De topnoten zijn citroen, gele freesia, gember, kamille en roos, die samen zorgen voor een zoete, maar licht bloemige geur. Hartnoten van anjer, lelie, lotus en wit viooltje maken de geur subtieler met een diepere bloemige geur. De basisnoten van eikenmos, exotische houtsoorten, patchouli en witte musk geven de geur een sensuele diepte.

Ralph Lauren Romance is een elegant parfum dat een blijvende geur heeft. Het is een perfect cadeau voor vrouwen, omdat het aan alle verwachtingen voldoet. Het is ook een goed idee om het te geven bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of kerst. Het parfum mag op de polsen, achter de oren, op de sleutelbeenderen of op de binnenkant van de ellebogen worden aangebracht. Als u het op meerdere plaatsen aanbrengt, wordt de geur langer vasthouden.

Ralph Lauren Romance is een van de meest populaire damesparfums op de markt. Het is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde, romantische geur. De geur is perfect voor de lente en heeft een frisse, bloemige en fruitige geur. Door de topnoten, hartnoten en basisnoten heeft het een complexe geur met een diepe, sensuele diepte. Het is een geweldig cadeau voor vrouwen en kan op meerdere plaatsen op het lichaam worden aangebracht voor een langere geur.