Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 542a2e431047 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

De Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette is een perfect cadeau voor een heren. De geur is Aromatisch fougere met topnoten van Artemesia dracunculus, Bergamot en Roze peper, gevolgd door hartnoten van Iris, Lavendel, Saffraan, Salie en Suede. De basisnoten zijn Haïtiaanse Vetiver, Karamel, Muskus en Patchouli. Deze geur is perfect voor de lente, zomer en herfst.

Het aanbrengen van deze geur is erg eenvoudig. Breng de geur aan op je polsen, achter je oren en op je hals om een langdurig en subtiel parfum te creëren. Probeer het ook op andere plekken zoals op je kleding of je haar te spuiten. Het is belangrijk om het op droge plekken te spuiten, in plaats van op vochtige plekken, om de geur zo goed mogelijk te laten uitkomen.

Kortom, de Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor een heer. De geur is perfect voor elk seizoen en het parfum is gemakkelijk aan te brengen. De geur is subtiel en verfrist de hele dag lang. Dus als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een heer, dan is de Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette de perfecte keuze.