Prada La Femme L’eau Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 82be0944ff1c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

Beschrijving

Prada La Femme L’eau Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor dames. Het is een lente- en zomergeur, met een oriëntaals bloemig karakter. De topnoten bestaan uit mandarijn en plumeria, met tuberoos (nachthyacint) en ylang-ylang als hartnoten en basisnoten van hout. Met deze geur is Prada La Femme L’eau Eau de Toilette een uitstekend geschenk voor vrouwen.

Parfum kan op verschillende plaatsen worden aangebracht. Een goede manier is om het op de polsen en achter de oren aan te brengen. Ook kan het achter de knieën, op de binnenkant van de ellebogen en op het decolleté worden gedaan. De geur blijft het beste behouden als het op deze plaatsen wordt aangebracht, omdat deze lichaamsdelen meer warmte uitstralen, waardoor de geur beter vrijkomt.

Prada La Femme L’eau Eau de Toilette is een geur die de hele dag meegaat. Het is een goede keuze voor het dagelijks gebruik, omdat het een zachte en zoete geur heeft. De geur blijft ook lang aanwezig, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en gewild voelt. Prada La Femme L’eau Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor dames.