Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€51,99)
bol.com (€58,69)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:27 pm
Artikelnummer: a94a50dbdf6c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum is een luxe parfum voor vrouwen. Het is de perfecte geur voor de lente en de zomer. De geur is bloemig fruitig gourmand met topnoten van bergamot, bergamotblad, citrusvruchten en rode appel. Verder heeft het hartnoten van bloemige noten en witte perzik en basisnoten van karamel en vanille. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen en het parfum is makkelijk aan te brengen op de kleding, het haar en de huid.

Als je naar de geur van Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum ruikt, krijg je een frisse, vrolijke geur die perfect aansluit bij de zomer. De topnoten van citrus en rode appel geven de geur een frisheid die perfect past bij de lente en de zomer. Ook de bloemige noten en de witte perzik in de hartnoten geven de geur een fruitig en bloemig karakter.

Verder heeft Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum basisnoten van karamel en vanille die een gourmand karakter geven. Deze basisnoten geven de geur een romige en zoete ondertoon. De geur is zoet, maar niet overheersend en heeft een subtiele en aangename geur.

Prada Candy Sugar Pop Eau de Parfum is een luxe parfum voor vrouwen. Het is een perfect cadeau voor een vrouw en het parfum is makkelijk aan te brengen op de kleding, het haar en de huid. De geur is fris, fruitig, bloemig en gourmand. Het is de perfecte geur voor de lente en de zomer en de karamel en vanille in de basisnoten geven een subtiele zoete ondertoon.