Prada Candy Kiss Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€67,79)
douglas.nl (€108,99)
bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:33 pm
Artikelnummer: b1e5b8b8f077 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Prada Candy Kiss Eau de Parfum is een damestype geur dat perfect past bij de lente- en herfstseizoenen. De oriëntaalse vanille geur biedt een zacht, verzachtend aroma dat je als een warme omhelzing omhult. Het is een geur die bestaat uit muskus als bovenste geurnoot, gevolgd door oranjebloesem als hartnoot. Ten slotte, de muskus en vanille als basisnoten die de geur een zachte en zwoele uitstraling geven.

Prada Candy Kiss Eau de Parfum is een zachte geur die je zou verwelkomen met open armen, waardoor je je verfrist en geïnspireerd voelt. Het is een geur die je verwarmt, waardoor je je comfortabel en gekoesterd voelt. De geur is licht en sensueel, waardoor je je vrouwelijk en krachtig voelt.

Prada Candy Kiss Eau de Parfum is een geur die je een beetje magie en mysterie biedt. Het is een geur die de perfecte balans tussen kracht en romantiek biedt, waardoor je je verfrist en geïnspireerd voelt. Het is een geur die je helpt om je zelfverzekerder en zelfbewuster te voelen, waardoor je je beter in je eigen vel voelt.

Prada Candy Kiss Eau de Parfum is een geur die je betoverende momenten biedt en je doet denken aan de zoete, onschuldige momenten van je jeugd. Het is een geur die je zal helpen om die momenten weer tot leven te brengen en je een gevoel van welzijn en vreugde geeft. Prada Candy Kiss Eau de Parfum is een geur die je verleidt en je doet glimlachen.