Anyway Juliette Has a Gun Review

Last updated: juni 7, 2024

Als onderdeel van mijn laatste batch samples heb ik een geur voor jullie waar ik op dat moment nog nooit van had gehoord. Dit interesseert me altijd, omdat het nogal een verademing kan zijn, en ik hopelijk een verborgen juweeltje kan vinden. Die geur is: Anyway van Juliette Has a Gun. Ja, geweldige naam. In dit bericht ga ik bespreken wat het bevat, hoe het ruikt, presteert en of deze unisex-geur de aankoop waard is.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Hoe ruikt Anyway van Juliette Has a Gun?

Noten zijn onder meer: ​​neroli, limoen, ambroxan en musk

Anyway begint met de topnoten van neroli en limoen. Het is een lekker citrusaroma dat niet dezelfde intense limoen heeft als iets als Set Sail St. Barts. Het is eenvoudiger en eigenlijk best mooi in zijn presentatie. Ik moet zeggen dat de opening mijn favoriete onderdeel van Anyway is, het is fris en ruikt heerlijk.

Ik hou van limoen in een zomerse geur, maar er zijn er maar zo weinig die echt lang kunnen vasthouden.

De eerste topnoten vervagen na ongeveer tien minuten en wat je overhoudt is een muskusachtige mix of bloemige noten en ambroxan.

Het is warm, maar naar mijn mening bijna volledig zonder enige persoonlijkheid. Er is nog maar een vleugje van die lekkere limoen over en het ruikt allemaal gewoon heel blasé. Hoe dan ook, het wordt net zo onverschillig als ikzelf word om het te dragen.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie begint het matig en verandert snel in een huidgeur. Niet echt een interessante huidgeur. Het is er een beetje, maar verbaast je nooit. De sillage op dit spul komt er goed uit, maar vervaagt dan bijna helemaal. Dat lijkt te gebeuren met veel van deze op citrus gebaseerde geuren, absoluut geen uithoudingsvermogen.

De levensduur is slecht en deze geur duurt maar een paar uur, tops. Armzalig. Serieus, ik heb het meerdere keren uitgeprobeerd, met zwaar sproeien en nog steeds niet veel soeps.

Ik denk dat dit is ontworpen als een informele lente / zomergeur. Het presteert echter niet goed genoeg om er echt een categorie aan toe te kennen.

Als het op je huid zou blijven zitten, denk ik dat het in de warmere maanden van het jaar behoorlijk veelzijdig zou zijn. Ik zou het bij dagkleding houden, semi-formeel, casual of op het werk.

Algemene impressies van Anyway

Over het algemeen ga ik deze geur natuurlijk niet aanbevelen. Ik bedoel, ik hou van de limoennoot, maar het is te kort. Ten tweede is het extreem saai voor de rest van de tijd dat het op je huid blijft hangen. Ik denk niet dat het ooit stinkt, het is gewoon niet interessant na 10 minuten.

Als het een langere levensduur had, zou het een goede keuze kunnen zijn voor de zomermaanden. Maar dat is ook in de veronderstelling dat je het voor een goedkope prijs zou kunnen krijgen. Ik zie het nut van deze geur helemaal niet in.