Zadig & Voltaire This is Love! For Him Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 0c4f44c66635 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Zadig & Voltaire This is Love! For Him Eau de Toilette is een heerlijke geur voor mannen. Het is een perfect cadeau voor hem, of voor jezelf. De geur wordt gezien als een houtachtig aromatisch en is ideaal voor gebruik in de lente en herfst. De topnoten bestaan uit bergamot en de hartnoten uit oranjebloesem. De basisnoten bestaan uit sandelhout. Deze ingrediënten creëren een heerlijke geur die je man het hele seizoen zal waarderen.

Het aanbrengen van Zadig & Voltaire This is Love! For Him Eau de Toilette is eenvoudig. De parfum moet op de polsen, de nek of achter de oren worden aangebracht om de geur voor een lange tijd te behouden. Het is belangrijk om de parfum op de juiste plekken aan te brengen, zodat de geur de hele dag blijft hangen. De parfum zal zijn heerlijke geur verspreiden waar hij ook gaat.

Zadig & Voltaire This is Love! For Him Eau de Toilette is een geweldig cadeau voor mannen. Het is een heerlijk parfum dat hij het hele jaar door kan dragen. Het is een aromatische houtachtige geur die een man het gevoel geeft dat hij onweerstaanbaar is. De parfum is gemakkelijk aan te brengen, zodat de geur de hele dag blijft hangen. Met zijn unieke ingrediënten is het een cadeau dat hij zeker zal waarderen.