Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 512ca724cb73 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Eau de Parfum is een damesgeur die perfect geschikt is voor het hele jaar door. De geur is een combinatie van bloemige, houtachtige en muskusachtige noten. De topnoten zijn peer en pioenroos, de hartnoten zijn jasmijn en roos, terwijl de basisnoten kastanje en slagroom zijn.

Deze geur geeft je een boost van energie en vrijheid. Het is een perfecte geur voor een dag vol avontuur, waarmee je je zelfverzekerd en sterk kunt voelen.

De beste manier om deze geur te gebruiken, is door een paar druppels op je pols, hals of achter je oren aan te brengen. Door de geur op meerdere plekken aan te brengen, kun je ervoor zorgen dat deze langer aanwezig blijft en je er de hele dag van kunt genieten.

De voordelen van deze geur zijn:

  • Vrijheidsgevoel: de geur geeft je een boost van energie en vrijheid. Het is perfect voor een dag vol avontuur, waarmee je je zelfverzekerd en sterk kunt voelen.
  • Langdurig: door de geur op meerdere plekken aan te brengen, kun je ervoor zorgen dat deze langer aanwezig blijft en je er de hele dag van kunt genieten.
  • Geschikt voor elk seizoen: de geur is het hele jaar door geschikt en is een perfecte combinatie van bloemige, houtachtige en muskusachtige noten.

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Eau de Parfum is een geur die je perfect kunt dragen voor elke gelegenheid. Het is perfect voor een dag vol avontuur, waarmee je je zelfverzekerd en sterk kunt voelen. De geur is het hele jaar door geschikt en is een perfecte combinatie van bloemige, houtachtige en muskusachtige noten. Door de geur op meerdere plekken aan te brengen, kun je ervoor zorgen dat deze langer aanwezig blijft en je er de hele dag van kunt genieten.

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Eau de Parfum is de perfecte geur die je kunt dragen als je je vrij en zelfverzekerd wilt voelen. Probeer de geur en voel de vrijheid!