Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 2d8645c53b71 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum is een schitterende geur voor dames. Met dit parfum laat je je persoonlijke stijl zien. Deze geur is perfect voor zowel de lente als de zomer. De geur is Chypre fruitig met topnoten zoals bergamot, framboos, grapefruit, lychees en mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit doornappel, oranjebloesem, pioenroos en roos. De basis wordt gecreëerd met ambroxan, cashmeran, patchouli en witte muskus. Het is een uitstekend geschenk voor dames en de perfecte manier om iemand te verrassen.

Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen voor het aanbrengen van het parfum. De beste plaatsen zijn achter de oren, achter de knieën, op de hals, op de polsen en op de borst. Daarnaast is het ook aan te raden om het parfum op te spuiten in de lucht en daar doorheen te lopen zodat de geur zich verspreidt. Het is belangrijk om het parfum niet op te spuiten op je kleren, omdat dit een negatief effect kan hebben op de geur.

Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor de dames. De geur is Chypre fruitig met een mix van citrus en bloemige noten. Het is een uitstekend geschenk voor dames en een perfecte manier om iemand te verrassen. Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen voor het aanbrengen van het parfum. Door de geur op de juiste plaatsen te spuiten garandeer je dat de geur optimaal verspreid wordt. Yves Saint Laurent Mon Paris Couture Eau de Parfum is een must-have voor iedereen die van parfum houdt.

Zie ook: