Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: c38ea7214373 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette is een prachtig parfum voor iedere vrouw vanuit elke leeftijdsgroep. Het is een frisse, bloemige geur met topnoten van bergamot, lavendel en mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn, jasmijnthee en oranjebloesem, wat een heerlijke, krachtige geur creëert. De basis noten zijn ambergris, muskus en vanille, waardoor de geur zacht en subtiel blijft. Deze opvallende en verleidelijke geur maakt het een ideale geschenk voor vrouwen.

Het aanbrengen van dit parfum is heel eenvoudig. De eau de toilette heeft een verstuiver, waardoor het aanbrengen erg makkelijk en comfortabel is. De parfum kan aan de polsen, achter de oren, op de nek, op het decolleté en op de kleding worden gesprayd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de parfum niet te dicht bij de ogen wordt gesprayd, omdat dit de ogen kan irriteren.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is een luxueus, verfijnd parfum dat niet alleen perfect voor een speciale gelegenheid is, maar ook geschikt is voor elke dag. Het is een klassiek parfum dat zowel elegantie als sensualiteit uitstraalt. Deze prachtige geur is een must-have voor elke vrouw die van luxe parfums houdt.

Zie ook: