Xerjoff Symphonium Parfum 50 ml

Artikelnummer: 207ee6b595bd Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Xerjoff Symphonium Parfum is een unisex parfum dat perfect is voor elke gelegenheid. Dit parfum is ideaal voor de lente, de herfst en de winter, dankzij de warme, kruidige geur die heerlijk blijft hangen. De topnoten van deze geur zijn mandarijn en sinaasappel, gevolgd door hartnoten van chocolade en kardemom. De basisnoten bestaan uit muskus, oudh van Laos, Thais oudh hout en vanille, waardoor het een unieke geur wordt. Xerjoff Symphonium Parfum is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Het kan op de polsen, de nek en achter de oren worden aangebracht, waardoor het een heerlijke, aanhoudende geur blijft.

Xerjoff Symphonium Parfum is gemaakt van de beste ingrediënten op de markt, waardoor het een van de meest exclusieve en luxueuze parfums is. Het heeft een diepe, kruidige geur die ideaal is voor diegenen die van warmte houden. De topnoten van mandarijn en sinaasappel geven de parfum een frisse, citrusachtige geur, terwijl de hartnoten van chocolade en kardemom voor een zwoele, romige geur zorgen. De basisnoten van muskus, oudh van Laos, Thais oudh hout en vanille maken de geur af en geven het een luxueuze, intense geur.

Xerjoff Symphonium Parfum is een prachtig, unisex parfum dat perfect is voor elk seizoen. Het heeft een intense, warme geur die ideaal is voor diegenen die van luxe en exclusiviteit houden. Het is het perfecte cadeau voor mannen en vrouwen, en het kan op de polsen, nek en achter de oren worden aangebracht. Dankzij de beste ingrediënten op de markt is het een van de meest exclusieve parfums op de markt, en het is zeker de moeite waard om te proberen.