Xerjoff Shooting Stars Dhajala Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: da7dffeeb5cb Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Xerjoff Shooting Stars Dhajala Eau de Parfum is een luxueuze, Oriëntaals bloemige geur die perfect is voor dames in de herfst en winter. De topnoten bevatten Afrikaanse oranjebloem, bergamot, galbanum (gomhars) en sinaasappel, terwijl de hartnoten jasmijn, roos en roze peper bevatten. De basisnoten bevatten amber, hars, muskus en vanille. Deze geur is subtiel en sensueel en gemaakt om te verleiden.

Xerjoff Shooting Stars Dhajala Eau de Parfum is het beste aan te brengen op de polsen, de hals en achter de oren. Door deze plaatsen te parfumeren komt de geur het best tot zijn recht. Het is belangrijk om niet te veel te gebruiken, aangezien dit de geur kan verzwakken. Door deze geur te dragen, krijg je veel complimenten van anderen. De geur is ook betaalbaar, zodat je de beste prijs krijgt voor een product van topkwaliteit.

Xerjoff Shooting Stars Dhajala Eau de Parfum is een luxueuze geur die je elegant en aantrekkelijk maakt. Het is subtiel, maar aanwezig, waardoor je je verzekerd voelt van je uiterlijk en mooi bent. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven, waardoor je je goed en verzorgd voelt. Door het te gebruiken, zal je tijdens je dagelijkse activiteiten aangenaam worden omgeven door de geur.

Met Xerjoff Shooting Stars Dhajala Eau de Parfum heb je een luxueuze geur die perfect is voor dames in de herfst en winter. De topnoten, hartnoten en basisnoten geven je een subtiele, sensuele geur die perfect is om je dagelijkse look te verbeteren. Hiermee krijg je veel complimenten van anderen en vind je de beste prijs voor een product van topkwaliteit. Wees verzekerd van je uiterlijk en voel je goed en verzorgd door de geur de hele dag te dragen.