Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 9de193f8efd3 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

De Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor heren. Het is een heerlijke geur dat zowel geschikt is voor de lente, zomer als de herfst. De geur is aromatisch fougere met topnoten van Calabrese bergamot, grapefruit, vijgeblad, water noten en hartnoten van ambroxan, papyrusriet, patchouli, viooltjesblad en zwarte peper. De basisnoten zijn muskus, saffraan, tonkaboon en wierook. Het is een verfijnde geur die de drager een luxueuze aura geeft. Parfum voor heren aanbrengen op de polsen, nek en achter de oren.

De Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette heeft een verleidelijke geur die perfect is voor gebruik overdag. De topnoten zorgen voor een frisse geur die de dag goed begint. De hartnoten geven de geur kruiden en bloemen invloeden, waardoor de geur meer diepgang krijgt. De basisnoten maken de geur af en geven het een sensueel karakter. De geur is niet al te sterk, maar heeft wel een uitgesproken karakter.

De Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor dagelijks gebruik. Het is een frisse geur met bloemige en kruidige invloeden, waardoor de geur interessant is. De geur is verfijnd en heeft een luxueuze aura. De geur is geschikt voor zowel de lente, zomer als de herfst. Het is een uitstekend geschenk voor heren en is gemakkelijk op te brengen op de polsen, nek en achter de oren.