Van Gils Classic Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 8bd25f63966e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Van Gils Classic Eau de Toilette is een uitstekende geur voor heren. Deze parfum is ideaal voor de herfst en winter. Het heeft een houtachtig kruidig aroma dat bestaat uit topnoten van Amalfi citroen, Bergamot en Citroenverbena, samen met hartnoten van Kardemom, Koriander en Tijm. De basisnoten bestaan uit Amber, Ceder uit Virginia, Patchouli, Sinaasappel en Vetiver. Het is een uitstekend geschenk voor een man of voor jezelf.

Het aanbrengen van de geur van Van Gils Classic Eau de Toilette is eenvoudig. Breng het aan op je polsen, achter je oren en op je nek. Je kunt het ook op je borst aanbrengen, maar vermijd het gebied rond je kleding. Spuit het ook niet te dicht bij je gezicht. Als je de geur eenmaal hebt aangebracht, blijft hij langer het beste als je je armen en benen niet wast.

Van Gils Classic Eau de Toilette is een uitstekende geur voor mannen die een houtachtig, kruidig aroma willen hebben. Het heeft een lange houdbaarheid en het aanbrengen is eenvoudig. Als je het op de juiste plaatsen aanbrengt, kan het je hele dag blijven ruiken. Het is een uitstekend geschenk voor mannen, of voor jezelf als je van deze geur houdt.