Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 183dcc582310 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

De Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Het is een intens oriëntaals-bloemig parfum dat perfect is voor alle seizoenen. De topnoten van bergamot en mandarijn geven een verfrissend begin. Dit wordt gevolgd door een hart van Arabische jasmijn (Sambac) en oranjebloesem. De basis bestaat uit een mix van bourbon vanille en mos. Deze harmonieuze geur zal zorgen voor een zinnenstrelend gevoel. De parfum is licht en heerlijk om te dragen, en moet worden aangebracht op de polsen, binnenkant van de elleboog en achter de oren.

Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum belichaamt de kracht van de liefde en de passie voor het leven. Het is een prachtige geur die perfect is voor de moderne vrouw. Het is een perfect geschenk voor elke speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, bruiloft, jubileum of Valentijnsdag. Het is ook een geweldig cadeau voor iemand die je dierbaar is.

Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum is een perfecte manier om de vrouw in je leven te verwennen. Met de mix van bloemige geuren en een aangenaam aroma, is dit parfum een must-have voor iedereen die van geuren houdt. Het is een klassieke geur die perfect is voor iedere gelegenheid. De Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum is een geweldig cadeau en zal zeker worden gewaardeerd.