Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: ce465a4613ee Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. De geur kenmerkt zich door de mix van oriëntaalse kruidige noten. De topnoten bestaan uit ananas en mandarijn, waardoor er een frisse, zonnige geur ontstaat. Daarnaast zorgen gember, peperkoek en specerijen voor een warmere geur. Als laatste zorgen ceder en vanille extract ervoor dat de geur langer blijft hangen. Deze geur is perfect voor zowel de lente als herfst, waardoor het een uitstekend geschenk is voor heren.

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream Eau de Toilette is eenvoudig aan te brengen. De geur is het sterkst als deze op de polsen, achter de oren en in de nek aangebracht wordt. De geur gaat dan over de hele dag mee. Daarnaast is de geur perfect te combineren met andere geuren, waardoor het een echte verrijking is voor je parfumcollectie.

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream Eau de Toilette is een unieke geur die perfect is om als cadeau te geven. De geur is fris, zonnig en warm en zal zeker indruk maken. Bovendien is de geur lang houdbaar, waardoor je er de hele dag van kan genieten. Door de combinatie van de verschillende noten, is de geur ook ideaal om te combineren met andere geuren. Zo wordt je parfumcollectie verrijkt met een prachtige geur.