Trussardi Donna Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 6c469bb1ee96 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Trussardi Donna Eau de Parfum is een perfect geschenk voor dames. Deze verleidelijke geur combineert citrus en bloemige noten die samen een zeer sensueel effect creëren. De topnoten zijn amalfi citroen, fruitige noten en yuzu (Japanse citroen). Het hart bestaat uit Afrikaanse oranjebloem, jasmijn en lotus. De basis is gemaakt van ceder uit Virginia, patchouli, sandelhout en vanille.

Het parfum is perfect voor de lente en zomer. Het is ideaal om te dragen op speciale gelegenheden, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het parfum moet worden aangebracht op de innerkant van de polsen en achter de oren, maar kan ook worden aangebracht op de elleboog, binnenkant van de knieën en achter de enkels.

Trussardi Donna Eau de Parfum is een prachtig en romantisch cadeau voor dames. De verleidelijke geur is perfect voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. De topnoten van amalfi citroen, fruitige noten en yuzu (Japanse citroen) worden versterkt door het bloemige hart van Afrikaanse oranjebloem, jasmijn en lotus. De basis is gemaakt van ceder uit Virginia, patchouli, sandelhout en vanille. Een spritz van deze geur zal je dag zeker opfleuren!