Tom Ford Tuscan Leather Intense Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: cf44e9d2082a Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Tom Ford Tuscan Leather Intense Eau de Parfum is een leerachtige unisex geur dat het perfecte accessoire is voor elk seizoen. Het is geïnspireerd op de klassieke leren accessoires die je in Toscane zou vinden. Met zijn verfijnde topnoten van Davana, Framboos, Saffraan en Tijm, wordt u overspoeld met een verfijnde en complexe geur.

De hartnoten van Houtachtige noten, Jasmijn en Olibanum (kerkwierook) geven de geur een kruidige, sensuele twist. De basisnoten van Amber, Dierlijke geurnoten, Hout Noten, Leer en Suede maken de geur intens en diep. Deze geur is perfect voor het dragen tijdens de herfst en winter.

Het aanbrengen van deze geur is eenvoudig. Aanbrengen op de pols, achter de oren, aan de binnenkant van de elleboog of achter de knie, zal zorgen voor een lange houdbaarheid.

Tom Ford Tuscan Leather Intense Eau de Parfum heeft een aantal voordelen. Het heeft een sterke, maar tegelijkertijd subtiele geur die subtiel genoeg is om overdag te dragen. Het is een verfijnde geur die perfect is voor speciale gelegenheden. Het is ook een geur die bij je blijft, waardoor je je gedurende de dag zelfverzekerd en aantrekkelijk zult voelen.

Tom Ford Tuscan Leather Intense Eau de Parfum is een krachtige en verfijnde geur die perfect is voor de herfst en winter. Het is een geur die je zelfverzekerd en aantrekkelijk laat voelen. Door de verfijnde topnoten en kruidige hartnoten heeft de geur een complexe en verleidelijke geur die perfect is voor speciale gelegenheden.