Tom Ford Rose De Chine Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 1b32de0aea76 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Tom Ford Rose De Chine is een unisex parfum dat perfect is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een bloemig, oriëntaals parfum met Chinese Pioen als topnoten, roos als hartnoten en labdanum en mirre als basisnoten. Deze unisex geur is ideaal voor zowel de lente als de herfst. Tom Ford Rose De Chine is een uitstekend cadeau voor iedereen, omdat het voor iedereen geschikt is.

Het aanbrengen van deze geur is eenvoudig. Breng een paar druppels aan op uw polsen en nek. Door het aanbrengen op beide polsen komt de geur beter tot zijn recht. De geur kan ook worden aangebracht in de hals, achter de oren en op de binnenkant van de ellebogen. Dit helpt om de geur over de hele dag gelijkmatig te verspreiden.

Tom Ford Rose De Chine is een prachtige geur die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Het is perfect voor iedereen die van bloemige, oriëntaalse geuren houdt. De Chinese Pioen, roos, labdanum en mirre maken de geur zo uniek en luxe. Het is een geweldig cadeau voor iedereen en een must-have voor elke parfumcollectie.