Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: e026e32de687 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum is een heerlijk houtachtig kruidig parfum dat perfect is voor mannen die op zoek zijn naar een frisse, moderne geur. Geschikt voor zowel lente als zomer, heeft deze geur bovenste noten van grapefruit, oranjebloesem en salie, gevolgd door nootmuskaat, orris wortel en Spaanse peper. De basisnoten bestaan uit amber, eikenmos, houtachtige noten en vetiver. Dit product is een uitstekend geschenk voor mannen waarmee je hun persoonlijke stijl kunt versterken.

Bij het aanbrengen van Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum is het belangrijk om de juiste toepassingstechniek te gebruiken. Het parfum dient op de warme plekken van het lichaam aangebracht te worden, zoals het decolleté, de polsen en achter de oren. Hierdoor zal de geur zich langzaam verspreiden en de hele dag blijven hangen. Vergeet niet om het parfum niet op te spuiten op kleding, omdat dit de stof kan beschadigen.

Met Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum zal je een zelfverzekerde, aantrekkelijke man met een moderne stijl worden. De geur is fris en subtiel, waardoor je je hele dag goed zult voelen. Deze parfum is perfect om als cadeau te geven aan degenen die de perfecte geur zoeken om hun persoonlijkheid te versterken.