Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: da15b5ecb198 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect geschikt is voor de herfst- en wintermaanden. De geur is aromatisch-fougere met topnoten van basilicum, bergamot, lavendel en scharlei. Hartnoten van artemisia dracunculus, honing, olibanum (kerkwierook) en Spaanse labdanum vullen de geur aan. Basisnoten van ceder, houtnoten en tabak geven de geur een verleidelijke, elegante uitstraling.

Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum is een parfum dat het beste op de warmste plekken op je lichaam kan worden aangebracht, zoals je hals, polsen en achter je oren. Het gebruik van parfum draagt bij aan je zelfvertrouwen en je stemming. Je voelt je meer op je gemak en bent in staat om je eigen stijl te creëren. Het is een uitstekende manier om je persoonlijke identiteit te benadrukken.

Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum heeft verschillende voordelen. Het heeft een verfijnd en elegant aroma dat de perfecte aanvulling is op je herfst- en wintergarderobe. De geur is subtiel en overweldigend tegelijk, waardoor je er zelfverzekerder uitziet. Het heeft ook een krachtige geur die je overal om je heen kunt voelen. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen, waardoor je je zelfverzekerder voelt. Bovendien heeft Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum een verfijnd en elegant aroma dat perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Het is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden, waardoor je je altijd op je gemak voelt.

Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum is een geweldige geur die je zelfvertrouwen en je stemming bevordert. Het is de perfecte manier om je persoonlijke identiteit te benadrukken en je stijl te creëren. De geur is sterk, verfijnd en elegant tegelijk en is geschikt voor elke gelegenheid. Met Tom Ford Fougère Platine Eau de Parfum kun je je zelfverzekerder voelen en je persoonlijke stijl aan de wereld laten zien.