Tiffany & Co. Love Her Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: d720b8c66254 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Zin in een verfraaiing van je look? Dan is Tiffany & Co. Love Her Eau de Parfum precies wat je nodig hebt. Dit damesparfum is perfect voor de lente en de zomer. De geur is bloemig en heeft een mix van verschillende noten.

Topnoten zoals basilicum en grapefruit zorgen voor een frisse, zomerse geur. De hartnoten zijn neroli (oranjebloesem) en het is deze geur die de basis vormt van de parfum. Daarnaast zijn er ook basisnoten van ceder, sequoia (cipres) en vetiver.

Tiffany & Co. Love Her Eau de Parfum is heerlijk om aan te brengen op de huid. Breng het aan op je polsen, binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Je krijgt een verfijnde, subtiele geur die de hele dag aanwezig is.

Kortom, als je op zoek bent naar een verfijnde geur om je look compleet te maken, dan is Tiffany & Co. Love Her Eau de Parfum een goede optie. Dit damesparfum heeft een mix van basilicum, grapefruit, neroli, ceder, sequoia en vetiver. Breng het aan op je huid en je bent klaar om de dag te beginnen met Tiffany & Co. Love Her Eau de Parfum.