Sisley Eau De Sisley 1 Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: da73db3b67a2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Sisley Eau De Sisley 1 Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect voor vrouwen is. De geur is verfijnd en licht, waardoor het een perfecte optie is voor het lente- en zomerseizoen. De geur is aromatisch en groen, met topnoten van grapefruit, mandarijn, roze peper en specerijen, hartnoten van jasmijn, jeneverstruik en thee en basisnoten van muskus en patchouli. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen van alle leeftijden.

Het is eenvoudig om Sisley Eau De Sisley 1 Eau de Toilette aan te brengen. Begin met het aanbrengen op de polsen, achter de oren en in de hals. Breng daarna een kleine hoeveelheid aan op de binnenkant van de elleboog. Je kunt ook een kleine hoeveelheid op je kleding aanbrengen. Vergeet niet dat je niet te veel moet gebruiken, omdat de geur anders te sterk kan worden.

De geur is sterk en langdurig, wat betekent dat het een goede optie is voor het hele dag dragen. De geur is subtiel, zodat je je er nooit zorgen over hoeft te maken dat je te veel ruikt. Als je een fan bent van aromatische, groene geuren, dan is Sisley Eau De Sisley 1 Eau de Toilette de perfecte keuze voor jou.

Deze verfijnde geur is een uitstekende optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een frisse, subtiele geur. Het is een goede optie voor het dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor speciale gelegenheden. Het is een perfect cadeau voor vrouwen van alle leeftijden en een geweldige manier om iemand te verrassen met een verfijnde, langdurige geur.