Serge Lutens Chergui Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: ce4565883155 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum is een prachtige geur voor vrouwen. Deze geur is perfect voor de herfst en winter en heeft een oriëntaals kruidige geur. De topnoten van de geur bestaan uit honing en tabak. De hartnoten bestaan uit hooi, iris, roos en wierook. De basisnoten bestaan uit amber, muskus en sandelhout.

Deze geur is perfect om op de huid aan te brengen. Door de geur van de huid te laten afgeven, zal de geur een subtiele en verleidelijke geur creëren. Het is ook mogelijk om de geur aan te brengen op kleding of haar.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van deze geur. Het is een geur die lang blijft hangen, waardoor je de hele dag een subtiele geur van deze parfum kunt ruiken. Het is ook een geur die je een meer verfijnde en verleidelijke uitstraling geeft. De geur is ook niet te overheersend, waardoor je er niet al te veel van wilt hebben.

Deze geur is perfect voor de herfst en winter. Het is een geur die heerlijk warm en verleidelijk is. Het is een geur die subtiel is, maar toch opvalt. Het is een geur die je uitstraling verfijnt en je een krachtige, verleidelijke aura geeft. De voordelen van deze geur zijn dat het een geur is die lang blijft hangen, verfijnt en verleidelijk is en niet te overheersend is.