Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: fd57ed683ac5 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum is een uniek, verleidelijk parfum voor vrouwen, ontworpen om het voorjaar te verwelkomen. De delicaat bloemige geur met een subtiele houtachtige en muskusachtige basis is precies wat je nodig hebt om je te laten stralen.

De topnoten van Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum bestaan uit bergamot, lavendel, mandarijn, een Martinicocktail en palissander en rozenhout. De hartnoten zijn narcis, orchidee en patchouli. De basisnoten zijn ceder, houtachtige noten, muskus en witte amber. Met deze combinatie van noten creëert het parfum een verleidelijke, sensuele geur die je een gevoel van luxe en comfort geeft.

Het parfum is perfect om aan te brengen voordat je de deur uitgaat. Het is licht genoeg om het dagelijks te dragen, maar sterk genoeg om te blijven hangen. Het parfum is zo ontworpen dat het subtiel is, zodat het niet al te overheersend wordt.

De voordelen van Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum zijn talrijk. Het is een parfum met een subtiele, zachte geur die je een gevoel van comfort en luxe geeft. Het parfum is niet te overheersend, zodat je het dagelijks kunt dragen zonder dat het te veel opvalt. Bovendien is het parfum ontworpen om je een verleidelijke en sensuele geur te geven, waardoor je er altijd op je best uitziet.