Rochas Mademoiselle Couture Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 7d8bdebab378 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Rochas Mademoiselle Couture Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze herfstige en winterse geur is bloemig houtachtig muskus met topnoten van bergamot, peer en roze peper, hartnoten van heliotroop, lelietje-van-dalen en oranjebloesem en basisnoten van muskus, sandelhout en tonkaboon. De geur is zo verfijnd dat het een mooie aanvulling is op een vrouwen garderobe.

Het is belangrijk de juiste plaats te kiezen om de geur te verspreiden. De beste manier om de geur te laten uitkomen is op de huid aanbrengen. De geur is heerlijk en subtiel en wordt mooier wanneer het in contact komt met de lichaamswarmte. Breng het parfum aan op de polsen, achter de oren, bij de keel, achter de knieën en in het decolleté. Dit zijn de plaatsen waar de geur het beste verspreid kan worden.

Rochas Mademoiselle Couture Eau de Parfum is een ware luxe, het is een prachtig parfum dat perfect is voor speciale gelegenheden. Het is een verfijnde geur die perfect bij een vrouw past. De geur is complex, maar toch heel subtiel. Het is een unieke geur die je zal verleiden en je zal laten stralen.