Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 10742282513f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette is een verfrissende, aromatisch-aquatische geur voor dames die perfect geschikt is voor de zomer. Deze verleidelijke geur heeft een combinatie van topnoten van kokosnectar en zeenoten, hartnoten van bloemige noten, kokosmelk en zonnenoten en basisnoten van muskus en vanille. Deze combinatie creëert een unieke geur die je zal verbazen.

Deze geur is een uitstekend geschenk voor je geliefde, vriendin of je moeder. De luxe verpakking en unieke geur die deze geur heeft, zullen zeker indruk maken. Het is ook een perfect cadeau voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of een jubileum.

Het is belangrijk om te weten waar je deze geur aanbrengt. Het is het meest effectief als het aangebracht wordt op de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren en op de hals. Als je het aanbrengt op deze plaatsen, zal je geur de hele dag blijven hangen.

Als je op zoek bent naar een verfrissende geur voor de zomer, kun je niet misgaan met Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette. Deze geur is perfect om te dragen tijdens speciale gelegenheden, maar ook om elke dag mee te lopen. De verleidelijke geur en luxe verpakking maken het ook een perfect geschenk voor je geliefde, vriendin of moeder.