Reminiscence Patchouli Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: aae14c9b91fe Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Reminiscence Patchouli Eau de Toilette is een geur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden. Deze oriëntaalse, houtachtige geur heeft een aantal frisse topnoten van sandelhout, die worden versterkt door de hartnoten van ceder en de basis van patchouli. Deze stijlvolle geur is een uitstekend geschenk voor dames. Het is een klassieke geur die nooit uit de mode raakt, waardoor het een perfect geschenk is voor elke gelegenheid.

Het aanbrengen van deze geur is eenvoudig. Breng een paar druppels op de polsen aan. Breng ook enkele druppels aan op de binnenkant van de ellebogen en op het decolleté. De geur blijft de hele dag fris en aantrekkelijk. Naast het aanbrengen op de huid, is het ook mogelijk om de geur te verspreiden door middel van een reeds geïnfuseerde geurkaars. Deze zal de hele kamer vullen met de subtiele geur van patchouli.

Reminiscence Patchouli Eau de Toilette is een geur die nooit uit de mode raakt. Het is een klassieke geur die een luxueuze sfeer creëert. De geur is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, krachtige geur met een subtiele hint van patchouli. Het is een geweldig geschenk voor elke gelegenheid. Dankzij de frisse, bloemige topnoten, de hartnoten van ceder en de basis van patchouli is het een geur die lekker en aantrekkelijk is.