Rasasi Junoon Velvet Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 397d355d5bbf Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

De Rasasi Junoon Velvet Eau de Parfum is een perfecte geur voor heren. Deze sensuele, oriëntaals-kruidige geur is ideaal voor het herfst- en winterseizoen. De topnoten van de parfum zijn leer, tomatenblad en vanille en de hartnoten zijn galbanum (gomhars), labdanum, orris (wortelextract) en scharlei. De basisnoten zijn benzoine, mirre, muskus, sandelhout, tolubalsem en vanille. Deze parfum is daarom een uitstekend geschenk voor heren.

De Rasasi Junoon Velvet Eau de Parfum is perfect om te dragen tijdens uitgaansavonden, maar ook voor dagelijks gebruik. De krachtige geur is subtiel genoeg om mee naar het werk te dragen, maar ook krachtig genoeg om te laten opvallen. De parfum moet je op de polsen, hals, binnenkant van de elleboog en achter de oren aanbrengen voor het beste resultaat.

Rasasi Junoon Velvet Eau de Parfum is een krachtige, oriëntaals-kruidige geur die perfect geschikt is om te dragen tijdens het herfst- en winterseizoen. De geur is subtiel genoeg voor dagelijks gebruik, maar ook krachtig genoeg om te laten opvallen. De parfum moet worden aangebracht op de polsen, hals, binnenkant van de elleboog en achter de oren voor het beste resultaat. Het is een uitstekend geschenk voor heren en dus een must-have voor elke man.