Philipp Plein No Limit$ Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: b2178c9d91a1 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Philipp Plein No Limit$ Eau de Parfum is een unieke geur voor mannen die op zoek zijn naar een geur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden. De geur is oriëntaals kruidig en uitgerust met een aantal heerlijke topnoten, zoals bergamot, gember, kaneel, kardemom, kruidnagelen, steranijs, waterachtige noten en zwarte peper. De geur bevat ook hartnoten zoals amber, bourbon vanille, pure chocolade en wierook, en basisnoten zoals agarhout, ceder, houtachtige noten, leer en patchouli.

De geur is heerlijk om te dragen, maar waar moet je die precies aanbrengen als je het wilt gebruiken? De beste plek is de binnenkant van de polsen, de achterkant van de oren en achter de oren. Je kunt ook een kleine hoeveelheid aanbrengen op de kraag van je shirt, maar gebruik hier niet te veel van.

Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van Philipp Plein No Limit$ Eau de Parfum. Het is een geur die heerlijk en intrigerend is, waardoor je gegarandeerd opvalt in een drukke omgeving. De geur is ook sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen, waardoor je je verzekerd voelt van je geur. Bovendien is het een unieke geur, waardoor je je onderscheidt van anderen.

Al met al biedt Philipp Plein No Limit$ Eau de Parfum een unieke en sterk aroma dat geschikt is voor mannen die op zoek zijn naar een geur die heerlijk en intrigerend is. De voordelen van het gebruik van de geur zijn het opvallen in een drukke omgeving, het hele dag blijven hangen en het onderscheiden van anderen. Als je op zoek bent naar een geur die je kan helpen om je te onderscheiden, is Philipp Plein No Limit$ Eau de Parfum de perfecte keuze.