Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: b2d20e344a37 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum is een verfijnde en sensuele geur voor dames. De geur is perfect voor de herfst en winter, en heeft een oriëntaalse bloemige geur. De topnoten van de geur bestaan uit kokosnoot en perzik, terwijl de hartnoten bestaan uit vanille en ylang-ylang. De basisnoten bestaan uit muskus ambrette, popcorn en sandelhout.

Deze geur is perfect om op de polsen, de hals en achter de oren aan te brengen. De geur zal zich heerlijk verspreiden en je zult de hele dag genieten van de heerlijke geur.

Met Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum krijg je een verleidelijke en sensuele geur. De geur is perfect voor de koudere maanden, het is warm, vol en zal je zeker opvallen. Door de verschillende noten die in de geur zitten, krijg je een krachtige en mooie geur die je de hele dag door zal vergezellen.

Met Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum krijg je ook een frisheid die je geur langer zal laten duren. De geur heeft een lange houdbaarheid, waardoor je de geur de hele dag zal kunnen ruiken. Het is een geur die je zeker zal opvallen, dus je zult de aandacht van je omgeving krijgen.

Paco Rabanne Pure XS For Her Eau de Parfum is een perfecte geur om je look te voltooien. De geur is zo opvallend en sensueel dat je er zeker van kunt zijn dat je er goed uitziet. De voordelen van deze geur zijn dat het een verleidelijke, sensuele geur heeft, een lange houdbaarheid en een krachtige geur die je zeker zal opvallen.