Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: bb8662a51de3 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Parfum is een onweerstaanbare geur voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze en verleidelijke parfum. Deze unieke geur combineert fruitige topnoten van framboos met hartnoten van hazelnoot, jasmijn en roos, afgewerkt met basisnoten van ceder, honing, kasjmierhout en sandelhout. De intense geur is perfect voor zowel de lente als de herfst en is een uitstekend geschenk voor vrouwen.

Het aanbrengen van Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Parfum is een eenvoudig proces. Breng de parfum aan op de slagaderen, zoals achter de oren, op de polsen en op de binnenkant van de ellebogen. Door de parfum aan deze plekken aan te brengen, wordt de geur meer intens en kan deze langer aanhouden.

Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Parfum is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en verleidelijke geur. De fruitige topnoten, bloemige hartnoten en sensuele basisnoten zorgen voor een verleidelijke en aangename geur die de hele dag door aanwezig blijft. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze en unieke parfum.