Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 356bd7637529 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum is een unisex geur met een amber-houtachtig karakter. De geur is het meest geschikt voor de lente en herfst. De topnoten bestaan uit anijs, bergamot, Javaanse vetiverolie en peper. De hartnoten zijn bourbon-vetiver, Haïtiaanse vetiver, neroli (oranjebloesem) en tonkabonen. Tot slot bevat de basisnoten amber, leer en vetiver. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor elk geslacht.

Het aanbrengen van parfum is een kunst. Om de geur optimaal te laten uitkomen, wordt aanbevolen om het parfum op de volgende plekken aan te brengen: de polsen, de hals, de achterkant van de oren, achter de knieën en achter de enkels. Bij het aanbrengen is het belangrijk om er rekening mee te houden dat een kleine hoeveelheid parfum voldoende is. Door te veel parfum te gebruiken, kan de geur te sterk worden.

Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum is een krachtige geur met een unieke samenstelling die het perfect maakt voor elk seizoen. Het is een uitstekend geschenk voor mannen en vrouwen, aangezien het een unisex geur is. Door het parfum op de juiste manier aan te brengen, kun je de geur het beste laten uitkomen. Kortom, Nishane Sultan Vetiver Extrait de Parfum is een geur die je zeker een keer moet uitproberen!